Depunerea Jurământului Militar și avansări în grad la ISU Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 313 Vizualizări

Depunerea Jurământului Militar și avansări în grad la ISU Mureș

 Ziua de 1 august a venit cu recunoștințe și mulțumiri și la  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș. Astfel, în incinta Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, a avut loc, luni dimineața, ceremonia de depunere a Jurământului Militar și avansarea în gradul următor la termen a cadrelor militare din cadul Inspectoratului.

Astfel, Jurământul Militar a fost depus de către sublocotenentul Arghirou Cristian, absolvent al Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” din București și sublocotenenții Mitrea Alexandru Daniel, Chețeg Sabin și Lupu Raul Emanuel, absolvenți ai Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri din București.

„Au fost înaintați în gradul următor, șase ofițeri, un maistru militar și 76 subofițeri, după cum urmează: 9 cadre militare –  reședința unității, 19 cadre militare – Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș,  19 cadre militare – Detașamentul de Pompieri Reghin, 15 cadre militare – Detașamentul de Pompieri Sighișoara, 6  cadre militare – Detașamentul de Pompieri Târnăveni, 8  cadre militare – Secția de Pompieri Sărmașu, 7  cadre militare – Stația de Pompieri Miercurea Nirajului. Felicităm colegii avansați în gradul următor pentru seriozitatea și implicarea de care dau dovadă în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu și le dorim mult succes în continuare!”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE