Un nou centru comercial deschis la Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 28395 Vizualizări

Un nou centru comercial deschis la Târgu Mureș

Un nou centru comercial denumit Univers All își va deschide oficial porțile, în data de 15 august, în Târgu Mureș. Investiția a fost realizată pe strada Gheorghe Doja nr. 193, pe locația fostei Fabrici de cărămidă din Târgu Mureș, și își propune să ofere clienților o gamă variată de produse, la la A la Z.

”Complexul comercial este unul de tip discount center, adresându-se tuturor categoriilor de consumatori persoane fizice sau juridice. Produsele se comercializează în sistem en-gros și cu amănuntul, acoperind o gamă largă de bunuri și servicii, respectiv panificație, îmbrăcăminte, băuturi alcoolice și non-alcoolice, legume, fructe, încălțăminte, metraje, papetărie, obiecte sanitare, decorațiuni. Sunt toate produsele care pot fi pe piață, de la băuturi la alimente, în principiu exact produsele care au fost și la Centrul Comercial ”Transilvania”. În plus, vor fi depozite angro de legume-fructe”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Adrian Stavilă, administratorul Univers All.

Programul Centrului Comercial Univers All Târgu Mureș va fi de luni până vineri, între orele 8.00 – 17.00, și sâmbătă, între orele 8.00 – 13.00.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE