Home / Slider / Pooo Bags pentru căței în mai multe locații din oraș

Pooo Bags pentru căței în mai multe locații din oraș

Distribuie

Momentul acela când ieși cu câinele la cafenea și te scotocești prin buzunare după pungă?! E gata rezolvat. ERA Pets SH a amplasat în mai multe locații din oraș Pooo Bags biodegrabile,  numai bune la nevoie. Găsește unul și poți scana codul QR pentru a vedea toate locațiile.

ERA Pets SH este un proiect de suflet care operează cu donații minime recomandate, menit să ajute animalele aflate în nevoie și să contribuie la o comunitate mai bună și mai sănătoasă. De curând a amplasat pungi biodegradabile și compostabile, oferite gratuit stăpânilor de câini ai comunității, care se regăsesc în situația că nu au în ce aduna după patrupedul lor.

Am dorit ceva sustenabil, prietenos cu natura. Proiectul a fost finanțat din donațiile pe care le-am primit în cadrul evenimentelor organizate de Echipa și colaboratorii noștri, donații de la comunitate pentru comunitate, a menționat Codruța Sărmășan, președintele Era Pets.

Unde le găsim?

La Cabinetul Veterinar BUBO BUBO ( str. Săvinești) , Cabinet Veterinar VET HUB (Str. Gheorghe Doja), Gcafé 9 STR. Cuza Vodă) , 112 Coffee & Co ( str. George Enescu) , Colțul lui Arthur ( str. Rodnei) ,  J’ai Bistrot ( Piața Mărășești) și Mr Pop ‘ s Coffee ( Piața Petőfi Sándor).

Intenția membrilor este să finanțeze proiecte comunitare, cum ar fi evenimente pentru oameni și animale de companie, pentru a face acea legătură mai puternică,  reintegrare socială și îmbogățire comportamentală pentru o adoptare mai ușoară și donații constând în alimente, medicamente, accesorii și orice altceva de care aceste animale și salvatorii lor au nevoie. Este un proiect realizat de Asociația Direcția ERA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

12,2 milioane de lei pentru instituții culturale mureșene

Distribuie În urma încasării sumei de 2% din impozitul pe venit, județul Mureș a primit …