Viceprimarul Reghinului, întâlnire specială cu președintele Republicii Moldova Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1864 Vizualizări

Viceprimarul Reghinului, întâlnire specială cu președintele Republicii Moldova

O delegație a Municipiului Reghin a participat, în perioada 27-28 august, în Republica Moldova, la ediția din acest an a Zilelor Municipiului Ungheni. Cu acest prilej, delegația alcătuită din Dragoș Pui, Marian Ovidiu, Imola Grama și Claudiu Cengher a avut privilegiul de a se întâlni, și chiar de a discuta timp de 40 de minute, cu Maia Sandu, președintele Republicii Moldova.

Discuție informală

Contactat de cotidianul Zi de Zi, Dragoș Pui, care deține funcția de viceprimar al municipiului Reghin, a explicat că vizita a fost efectuată în urma unei invitații primită de la conducerea Primăriei Municipiului Ungheni din Republica Moldova, cu ocazia Zilelor Ungheniului.

”În acest an, evenimentul s-a suprapus cu sărbătorirea Zilei Independenței, Ungheniul sărbătorind 560 de ani de la prima atestare istorică. Delegația a durat patru zile și a fost compusă din subsemnatul, care am fost președintele delegației, Marian Ovidiu – consilier local, Imola Grama – purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Reghin și Claudiu Cengher – conducător auto”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Dragoș Pui.

Potrivit acestuia, participarea președintelui Republicii Moldova la Zilele Municipiului Ungheni ”a fost o surpriză plăcută”, mai ales că delegații au avut privilegiul să petreacă aproximativ 40 de minute în compania Maiei Sandu, într-o sală de protocol din incinta Primăriei Municipiului Ungheni.

”Am aflat vineri seara că a doua zi, sâmbătă, va participa la festivități, cu ocazia Zilei Independenței, și președintele Republicii Moldova. Evident, a fost o mare bucurie pentru toată lumea că doamna Maia Sandu poate ajunge la eveniment. Fiecare președinte de delegație a transmis un mesaj pe scena oficială, precum și președintele Republicii Moldova. Din România au mai participat delegații din Cluj Napoca, Bistrița, Dorohoi, precum și de la Primăria sectorului 5 din București. Ulterior, am avut plăcerea și surpriza ca în incinta Primăriei, într-o sală de protocol, să petrecem circa 40 de minute alături de președintele Republicii Moldova. Întâlnirea a fost informală, lejeră, iar în cadrul acesteia s-au discutat subiecte importante precum autostrada Târgu Mureș – Iași – Ungheni care ar urma să faciliteze traficul rutier atât pentru investitorii ce vizează zona Ungheniului, cât și pentru cetățenii români aflați pe ambele părți ale Prutului, dar și despre punctul de frontieră dintre cele două țări”, a subliniat viceprimarul municipiului Reghin.

”E un om foarte frumos”

Întâlnirea cu Maia Sandu a fost memorabilă, delegații reghineni fiind realmente cuceriți de personalitatea președintelui Republicii Moldova.

”Chiar dacă este o persoană foarte influentă prin prisma funcției pe care o deține, doamna Maia Sandu m-a impresionat prin felul ei de a fi, cu foarte mult bun simț. E un om foarte frumos, a abordat temele discuției cu prezență de spirit și în același timp cu modestie. A fost o surpriză foarte plăcută întâlnirea cu președintele Republicii Moldova. De mult timp nu am avut ocazia să întâlnesc pe cineva care să mă surprindă prin atitudine așa de mult”, a mai precizat președintele delegației care a reprezentat ”Orașul Viorilor” la Zilele Municipiului Ungheni din Republica Moldova.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE