Ambulatoriu nou de pediatrie aprobat în Spitalul ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 240 Vizualizări

Ambulatoriu nou de pediatrie aprobat în Spitalul ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Aleșii locali ai municipiului Reghin au aprobat, cu prilejul unei ședințe de lucru care a avut loc în data de 30 august, devizul general actualizat la valoarea de 144.675,5 de euro pentru obiectivul de investiții ”Construire clădire modulară tip container pentru ambulatoriu pediatrie în incinta Spitalului ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin”.

”Prin Hotărârea Consiliului Local Reghin numărul 205 din 22 septembrie 2021 au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Construire clădire modulară tip container pentru ambulatoriu pediatrie în incinta Spitalului ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin”. Devizul general al investiției a fost aprobat de către Consiliul Local al municipiului Reghin”, a precizat inițiatorul proiectului, Márk Endre Dezső, primarul municipiului Reghin.

”Din cauza creșterilor de prețuri de pe piața materialelor de construcții din perioada 2021-2022, valorile aferente lucrărilor de construcții din devizul general au înregistrat modificări”, a adăugat primarul municipiului Reghin.

Clădirea propusă pentru realizarea ambulatoriului pediatrie este modulară, tip container și va avea dimensiunea de 9 x 5 metri.

”Spațiile realizate vor avea următoarele destinații: sală de așteptare pacienți – cu acces din exterior, grup sanitar pacienți, grup sanitar personal plus boxă, hol acces personal, vestiar personal, cabinet medical, sală tratament”, se menționează în Memoriul Tehnic al proiectului.

În același document se mai precizează că în prezent Ambulatoriul de Pediatrie funcționează într-o locație de pe strada Petru Maior nr. 31 din Reghin, aflată ”la o distanță destul de mare față de Secția Pediatrie, aspect ce constituie un impediment în ceea ce privește creșterea ponderii afecțiunilor rezolvate în ambulatoriul de specialitate.”

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE