Home / Business / AirConnect amână zborurile Târgu Mureș – București până în martie

AirConnect amână zborurile Târgu Mureș – București până în martie

Distribuie

Reprezentanții companiei aeriene AirConnect au anunțat miercuri, 28 septembrie, că au amânat începerea operării zborurilor regulate până la data de 26 martie 2023 din cauza întârzierii livrării celui de-al doilea avion, cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor.

Pasagerii care și-au achiziționat deja bilete pentru perioada 15 octombrie 2022-25 martie vor fi informați prin email și telefonic de această modificare. Aceștia vor avea mai multe opțiuni legate de rezervările deja făcute: își vor putea modifica gratuit biletele pentru altă dată de zbor, respectiv vor putea solicita rambursarea contravalorii biletelor de avion în conturile din care s-a făcut plata.

„În plus, vor primi un bilet de avion gratuit pentru un zbor operat de AirConnect (bilet ce va putea fi rezervat până pe 15 ianuarie 2023)”, au mai adăugat în anunț reprezentanții companiei. „Pentru detalii și solicitări legate de aceste zboruri amânate, ne puteți scrie la customercare@air-connect.com sau prin completarea formularului disponibil pe website: https://book-kon.crane.aero/ibe/feedback?lang=ro„, se mai arată în anunțul companiei”, au mai explicat aceștia.

Printre zborurile care urmau să fie operate din 15 octombrie se numără și mai multe curse Târgu Mureș -București și retur. Datele primelor curse care ar urma să fie operate pe această rută și pentru care se pot face rezervări sunt 28 și 30 martie 2023.

AirConnect este o nouă companie aeriană, printre fondatorii căreia se află și omul de afaceri târgumureșean Cosmin Pop, proprietarul Grupului Romur.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

1 comentariu

  1. Mai întâi au vândut bilete și ulterior voiau să cumpere avionul. Excelent!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.