Home / Administratie / Reghin: Proiect pentru amenajarea Parcului Pădurea Rotundă

Reghin: Proiect pentru amenajarea Parcului Pădurea Rotundă

Distribuie

Primăria Municipiului Reghin, titulara proiectului ”Amenajare – Parc Pădurea Rotundă”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în localitatea Reghin, imobil identificat prin C.F. nr. 51481, 51486, 51488, 51491, 51492/ Reghin.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează într-un anunț de presă.

(Redacția / Foto: visitmures.ro)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Minivacanța de 1 Decembrie supravegheată de aproape 800 de polițiști

Distribuie Aproape 800 de poliţişti se vor afla pe străzile din județul Mureș, în perioada …