Promenada inimilor la Târgu Mureș Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 236 Vizualizări

Promenada inimilor la Târgu Mureș

Duminică, 2 octombrie 2022 a avut loc la la Târgu Mureș “Promenada Inimilor 2022″, cu scopul de a le reaminti târgumureșenilor că activitatea fizică zilnică este cel mai bun mijloc al menținerii sănătății, inclusiv a sănătății inimilor noastre!

Evenimentul a fost organizat de Rotary Târgu Mureș Maris alături de care, în acest an, au participat cu mult entuziasm și pregătiți pe măsură, cluburile RotaKids Maris și Interact Tîrgu Mureș Maris.

La finalul traseului cu distanța de 2km, cei mai mici dintre participanți s-au așezat în formă de inimă și au lăsat baloanele să se ridice spre cer, în aplauzele tuturor.

În săptămâna dedicată sănătății inimii, sub titulatura “Rotary, Inima Mea”, cluburile Rotary din District 2241 România și Republica Moldova organizează proiectul deja devenit tradiție: PROMENADA INIMILOR, totul pentru inima ta.

La fiecare 30 de minute, un român face infarct miocardic. Unul din trei români suferă de hipertensiune arterială. Şapte milioane de români suferă de una dintre manifestările generalizate ale bolilor cardiovasculare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE