Se joacă ”Ciclopul” la 3g HUB! Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 106 Vizualizări

Se joacă ”Ciclopul” la 3g HUB!

La sediul 3g HUB, în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, se joacă luni, 10 octombrie, spectacolul „Ciclopul” după Euripide, de la ora 19.00.

„Ce e un podcast și câte podcast-uri asculți săptămânal și pe ce teme? Cu ele pe fundal gătești, faci curat și întinzi hainele după ce le-ai scos, fără chef, de la spălat. Fiecare podcast reprezintă o părere, iar orice părere are un Sâmbure de Adevăr, fie că vorbim despre Imperiul Roman, filmele de succes din ziua de azi sau, pur și simplu, zei și mituri. Când imaginația dă buzna în noi orice simțire devine o forță și orice gând un strigăt ce se vrea auzit. Vorba aia: Un om brav e la ananghie, dar a văzut cineva oaia??? Zi si tu…E un spectacol de neprivit și de neratat totodată, plin cu vulgarități și scârbos, pe care nimeni nu ar trebui să-l vadă, dar în care părerea oricui despre orice capătă sens cu mic, cu mare și te lovește ca o plăcintă lângă un ceai uitat pe o masă după o zi lungă de înregistrări”, se precizează în descrierea evenimentului.

Acesta este realizat în regia lui Adi Iclenzan, operator este Adrian Matei, iar din distribuție fac parte următorii: Cristi Bojan, Narcis Zamfir, Vlad Haneș, Cristina Ciulei, Ramona Gherasim. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 15 ani.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE