Târgu Mureș: Studiu de fezabilitate pentru trei străzi noi din cartierul Unirii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1291 Vizualizări

Târgu Mureș: Studiu de fezabilitate pentru trei străzi noi din cartierul Unirii

Primăria Municipiului Târgu Mureș a semnat luni, 10 octombrie, un contract pentru elaborarea studiului de fezabiitate pentru trei străzi noi din cartierul Unirii, lucrări ce răspund nevoilor create de dezvoltarea imobiliară din acest cartier, a anunțat, în aceeași zi, viceprimarul Alexandru György.

Potrivit acestuia, contractul a fost adjudecat în urma unei licitații deschise și se referă la drumuri declarate de interes local, totalizând în jur de 4 kilometri.

”Tronsonul 1 asigură legătura între strada Florilor din Sântana de Mureș și strada Delureni din comuna Sâncraiul de Mureș; la intersecția cu strada Voinicenilor se propune amenajarea unui sens giratoriu. Acest tronson se propune a se amenaja cu 2 x 3 metri de benzi de circulație/ sens, cu trotuare, pistă pentru biciclete și spațiu verde. Este cel mai mare, având o lungime de 1,828 metri liniari. Tronsonul 2 este cuprins între strada Cotitura de Jos și strada Podeni. Tronsonul 3 asigură legătura între tronsonul 1 și strada Podeni”, a informat viceprimarul liberal din ”Orașul Trandafirilor”.

Totodată, viceprimarul Alexandru György a mai specificat că ”elaborarea studiului de fezabilitate va fi suportată din bugetul local, iar după ce acesta va fi gata urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici de către Consiliul Local Municipal Târgu Mureș și identificarea surselor de finanțare pentru proiectul tehnic și execuția propriu-zisă a lucrărilor.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE