Centru recreativ cu piscină, fitness, masaj și gimnastică, în pregătire la Sărmașu Sărmașu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 296 Vizualizări

Centru recreativ cu piscină, fitness, masaj și gimnastică, în pregătire la Sărmașu

Conducerea Primăriei orașului Sărmașu a demarat, în data de 6 octombrie 2022, o licitație estimată la valoarea de 14.305.551 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Sărmașu prin construirea și dotarea centrului recreativ Sărmașu și modernizarea spațiului public urban adiacent, Obiectiv A: Construirea și dotarea centrului recreativ Sărmașu”, informează www.licitatiapublica.ro.

Investiția este finanțată prin intermediul Programului Operațional Regional – Axa prioritară 13.1 și va fi realizată pe un teren de 20.382 de metri pătrați din intravilanul orașului Sărmașu, pe care se află un teren de fotbal, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 27 octombrie 2022.

”Propunerea cuprinde, construirea unui centru recreativ care să cuprindă următoarele spații: un bazin de înot, sală de fitness, sală de gimnastică, sală de relaxare, sală de masaj, sală multifuncțională, cameră de joacă pentru copii, cameră senzorială, cameră de alăptare, o zonă pentru seniori, o zonă pentru tineret, precum și grupuri sanitare”, se menționează în Proiectul tehnic și detalii de execuție, document întocmit de către SC Arhi Beast SRL Cluj Napoca și aprobat de către ec. Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu.

În același document se mai precizează că viitorul centru recreativ va beneficia și de tribune pentru spectatori, de platforme și alei carosabile și pietonale, precum și de modernizarea terenului de fotbal existent, amplasat în partea de nord-vest a imobilului propus.

Durata contractului va fi de 24 de luni.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE