FOTO: Meseria de militar, promovată în două școli mureșene Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

FOTO: Meseria de militar, promovată în două școli mureșene

Reprezentanții Biroului Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Mureș alături de militari din Batalionul 51 Operații Speciale „Vulturii” și elevi / studenți din instituțiile militare de învățământ liceal și universitar s-au aflat alături luni, 17 octombrie, de elevii Școlii Gimnaziale „Romulus Guga“ și Liceului Tehnologic „Electromureș“ din Târgu Mureș.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul proiectului ”Ziua Armatei României în școli”, prilej cu care militarii le-au prezentat elevilor semnificația Zilei Armatei României, precum și aspecte din misiunile desfășurate în țară și în teatrele de operații.

”În plus, tinerii interesați de o carieră militară au putut relaționa cu elevii și studenții militari, dar și cu reprezentanții birourilor de informare recrutare pentru a afla detalii privind oferta educațională, precum și care sunt pașii ce trebuie urmați pentru a deveni elevi sau studenți într-una din instituțiile militare de învățământ. În final, elevii s-au bucurat de prezentarea armamentului și tehnicii specifice forțelor pentru operații speciale. Cu siguranță, mulți elevi au realizat câteva fotografii bune pentru profilul de Facebook!”, au informat reprezentanții Centrului Militar Județean Mureș.

(Redacția / Foto: Marius Lupăștean)


Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE