Parteneriat româno-cubanez în domeniul Sănătății Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Parteneriat româno-cubanez în domeniul Sănătății

Vineri, 19 octombrie, a avut loc semnarea Acordului de cooperare în domeniul Sănătății între Guvernul României și Guvernul Republicii Cuba de către ministrul român al Sănătății, Alexandru Rafila, și ministrul cubanez al Sănătății, José Angel Portal Miranda.

La eveniment a participat și senatorul social-democrat Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

”Evenimentul reprezintă un pas important în dezvoltarea relației bilaterale dintre cele două țări menit să dezvolte schimburile de bune practici în domeniul acordării asistenței medicale, pregătirii profesioniștilor din domeniul sănătății și colaborării în domeniul farmaceutic. Această colaborare se va realiza împreună cu universitățile de medicină și farmacie, care vor asigura condițiile pregătirii de specialitate și vor oferi burse doctorale, inclusiv în domeniul tehnologiei farmaceutice. Ministrul român a fost însoțit de ambasadorul României în Cuba, Theodora Magdalena Mircea”, a scris, pe pagina sa de Facebook, senatorul Leonard Azamfirei.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE