Silvana SRL, de 15 ani în Elita Firmelor Mureșene Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4496 Vizualizări

Silvana SRL, de 15 ani în Elita Firmelor Mureșene

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș a organizat, în data de 27 octombrie 2022, cea de-a 29-a ediție a Galei Topul Firmelor Mureșene. Evenimentul a fost organizat în incinta Restaurantului Hotelului ”Grand” din Târgu Mureș cu scopul de a premia campionii mediului de afaceri mureșean, iar pe lista societăților laureate s-a aflat și Silvana SRL Târgu Mureș.

În cadrul evenimentului, Silvana SRL Târgu Mureș a primit Diploma de Excelență aferentă locului 1 la categoria ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate – Intreprinderi mijlocii”, precum și Diplomă și Trofeu de Excelență pentru clasarea timp de 15 ani pe locul 1 în Topul Firmelor Mureșene și pentru calitatea de Membru de Aur al Camerei de Comerț și Industrie Mureș. Nu în ultimul rând, Jenica Fărcaș, asociat și administrator al firmei, a fost răsplătită cu Diplomă de Onoare la categoria ”Femei manager de succes.”

31 de ani de activitate

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Silvana SRL Târgu Mureș s-a înființat la data de 12 septembrie 1991, are ca obiect de activitate ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” și îi are ca asociați pe soții Ioan Fărcaș (50) și Jenica Fărcaș (50%), care dețin și calitatea de administratori.

În perioada 2017-2020, SC Silvana SRL Târgu Mureș a înregistrat o cifră de afaceri cumulată de 11,4 milioane de lei și un profit net cumulat de 3,1 milioane de lei. La finalul exercițiului financiar 2020, societatea avea 12 angajați.

Reporter: Sunteți o prezență constantă, an de an, de aproape 20 de ani, pe locul 1 la Topul Firmelor Mureșene. Cu ce mesaj ați venit astăzi la Gală?

Ioan Fărcaș, asociat și administrator Silvana SRL: Mă bucur că ne revedem, mă bucur că am reușit să fim din nou prezenți la Gala Topul Firmelor Mureșene, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș. Conduc firma Silvana din anul 1991. Puține firme se pot bucura de atâția ani de activitate, iar noi am reușit. Totodată, îl felicit pe domnul Vasile Pop, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, pentru organizarea acestui eveniment. Totodată, felicit reușita realizării unui catalog minunat al Topului Firmelor Mureșene, lucrare unică la nivel național.

Rep.: Cum vedeți clasarea județului Mureș între primele șapte județe ale țării în funcție de performanțele economine?

I.F.: Este un lucru îmbucurător că județul Mureș se situează pe locul 7 la nivel național, iar în calitate de vicepreședinte și de Membru de Aur al Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș sunt bucuros de aceste rezultate în condițiile unei economii de piață care nu sunt deloc ușoare.

Rep.: Care este, în cazul dumneavoastră, secretul succesului?

I.F.: Am reușit să păstrăm firma în echilibru, să o menținem și să o ducem efectiv cât de cât în sus, spre progres, și să ne păstrăm angajații. În societatea românească există un exod în privința forței de muncă, nu este ușor să îți menții personalul. Deși vremurile au fost așa cum au fost am pus umărul și astăzi sunt bucuros de rezultatele firmei. De fiecare dată am încercat să pun umărul, să ducem lucrurile mai departe, să am grijă de firmă și de oameni. De aceea de la noi de la firmă angajații nu prea pleacă, ci, dimpotrivă, suntem un angajator căutat.

Rep.: Astăzi, reprezentanții autorităților locale și județene au lipsit de la eveniment…

I.F.: Prezența ar trebui să fie cu mult mai mare. De fiecare dată am spus această idee în cadrul Colegiului de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, că este bine să dai curs măcar o dată într-un an unei asemenea invitații. Totodată, organele locale și județene de conducere ar trebui să fie în aceeași notă pentru toată lumea, deoarece aceste firme incluse în Top, peste 19.000, aduc rezultate, aduc bani la buget. Toți ar trebui să dăm importanță acestor lucruri și să ne bucurăm în aceste vremuri grele și tulburi.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE