Aviz pentru activitatea de servicii funerare Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 500 Vizualizări

Aviz pentru activitatea de servicii funerare

Vrem, nu vrem, mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi are nevoie de un ultim serviciu, acela de prestarea de ceremonii funerare.

În orașul Luduș, aceste servicii sunt asigurate de SC Casa Funerară Cristina & Anca SRL prin reprezentantul legal, administrator Constantin Mihai Savu, care își desfășoară activitatea conform Hotărârii Guvernului nr. 741/2016, pentru aprobarea Normelor tehnice și sanitare „privind serviciile funerare, înhumarea, incinerarea, transportul, deshumarea și reînhumrea cadavrelor  umane, cimitirele, crematoriile umane, precum și criteriile profesionale pe care trebuie să le îndeplinească prestatorii de servicii funerare și nivelul fondului de garantare”, după cum a consemnat arhitectul șef al orașului, Răzvan Titus Vălean în Raportul de specialitate anexat proiectului de hotărâre.

Văzând și referatul de aprobare al primarului Cristian Moldovan la proiectul de hotărâre, consilierii locali au aprobat emiterea unui aviz favorabil pentru desfășurarea activității de prestări funerare de către operatorul economic SC Casa Funerară Cristina & Anca SRL cu sediul social în orașul Luduș pentru punctul de lucru situat în strada Avram Iancu nr. 50.

Ioan A . BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE