Farmaciile APOTHEKA prepară produse greu de găsit pe piața farma. Tradiție și aparatură modernă în sprijinul pacienților Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 317 Vizualizări

Farmaciile APOTHEKA prepară produse greu de găsit pe piața farma. Tradiție și aparatură modernă în sprijinul pacienților

”Respect pentru pacient” adică pentru toți pacienții care le calcă pragul, este deviza Farmaciilor APOTHEKA, de peste 25 de ani. Indiferent că sunt pacienți, persoane în căutare de un stil de viață sănătos prin suplimente alimentare, produse dermato-cosmetice sau produse naturale, persoane care au pe cineva bolnav sau pur și simplu caută sfaturi de valoare din partea farmacistului, Farmaciile APOTHEKA sunt locuri calde și primitoare care îi tratează cu respect pe toți cei care le vizitează.
Noi, personalul specializat al farmaciilor APOTHEKA, alocăm fiecărui pacient timpul de înțelegere a problemei cu care intră la noi, priceperea recomandării personalizate pentru tratamentul recomandat de medic sau a soluțiilor propuse de noi, răbdarea necesară în găsirea soluției problemei sale, încrederea recomandării
produselor potrivite problemei, dar și ,,buzunarului” și RESPECTUL pe care toate acestea le reprezintă, sub forma serviciului farmaceutic.
Născută în anul 1995, APOTHEKA a crescut de la an la an, ajungând acum să ofere printr-o echipă de peste 80 de profesioniști în asistență farmaceutică în cele 13 farmacii și 4 drogherii, servicii farmaceutice de cea mai înalta calitate: consilierea administrării medicamentelor, recomandarea și eliberarea produselor farmaceutice care se eliberează fără rețeta.
Mai mult decât atât, APOTHEKA este o farmacie tradițională, așa cum erau farmaciile consacrate în toate timpurile: preparăm în propriile laboratoare dotate cu aparate și echipamente de ultimă generație, forme farmaceutice care lipsesc uneori din piață farma, produse dermato-cosmetice proprii și tratamente personalizate prescrise de către medicii prescriptori.
Creăm și preparăm cosmetice, suplimente, siropuri și preparate medicinale naturale, așa cum se făcea în farmaciile de odinioară, respectând pacientul și tradiția
farmaceutică românească .
Pentru că dorim să satisfacem nevoile pacienților noștri cât mai bine și cât mai prompt, pe lângă cele 13 farmacii și drogherii situate în Târgu Mureș, Sibiu, Cisnădie, Copșa Mică, Mediaș, Șeica Mare, Bazna și Aiud, avem și o platformă de vânzare online: www.e-apotheka.ro.
Livrăm cu rapiditate și la prețuri rezonabile produse farmaceutice din diversele categorii din platforma noastră: suplimente alimentare, vitamine și suplimente nutritive, medicamente OTC, tehnico medicale, produse cosmetice și de îngrijire personală, etc. Avem lunar promoții, concursuri, cadouri și multe alte beneficii pentru vizitatorii platformei noastre online.
Îmbinăm astfel tradiționalul cu modernul, păstrându-ne grija și RESPECTUL pentru omul bolnav sau care caută o soluție de sănătate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE