Proiect pentru extinderea Clinicii de Medicină Hiperbară din Livezeni Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1191 Vizualizări

Proiect pentru extinderea Clinicii de Medicină Hiperbară din Livezeni

Conducerea societății Total Home Concept SRL Livezeni anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Extindere Spital și montare post trafo”, propus a fi amplasat în comuna Livezeni, satul Livezeni, strada Principală nr. 313.

La adresa respectivă funcionează Clinica de Medicină Hiperbară, respectiv Spitalul de Recuperare Neuromotorie şi Medicină Hiperbară.

”Misiunea echipei medicale reunește două noi concepte: asocierea tehnicilor și metodelor moderne de recuperare neuro-motorie cu tratamentul de oxigenare hiperbară – o metoda neinvazivă, alopată, aplicată în scopul accelerării capacitații de recuperare datorită efectelor terapeutice demonstrate științific, cel mai important fiind neuroplasticitatea indusă de acest tratament. Obiectivul Spitalului de Recuperare Neuro-motorie și Medicină Hiperbară este acela de a oferi pacienților șanse reale de recuperare şi reintegrare cât mai rapidă şi completă în mediul socio-profesional. Astfel, aparatura medicală şi tehnologia de ultimă generație de care dispunem, precum şi echipa tânără şi dinamică, formată din medici specialişti şi terapeuţi cu o experiență impresionantă şi cursuri de specializare realizate la instituții de prestigiu din Romania şi din străinătate sunt factori cheie care contribuie la îndeplinirea cu succes a obiectivelor medicale propuse și performanțelor pacienților”, se menționează pe pagina web a clinicii, www.hyperbarichospital.ro.

În anunțul de mediu se mai menționeză să informațiile privind proiectul propus pot fi obținute la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul SC Total Home Concept, localitatea Livezeni nr. 313, județul Mureș, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 16.00.

”Observațiile publicului se primesc prin poștă la Agenția pentru protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, e-mail office@apmms.anpm.ro sau fax 0265-314.985”, se menționează în anunț.

Potrivit portalului www.licitatiapublica.ro, societatea Total Home Concept SRL Livezeni s-a înființat în data de 11 iulie 2011, are ca obiect de activitate ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” și este administrată de Simona Ion, care deține și calitatea de asociat unic. La finalul anului 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 620.583 de lei și un profit net de 160.633 de lei.

Alex TOTH

(Sursa foto: www.hyperbarichospital.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE