Home / Administratie / Rețea de apă și canalizare extinsă în Lechința (Iernut)

Rețea de apă și canalizare extinsă în Lechința (Iernut)

Distribuie

Primăria Orașului Iernut, titulara proiectului “Extinderea rețelei de apă, canalizare, branșamente și racorduri în satul Lechința, oraș Iernut, județ Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul propus a fi amplasat în orașul Iernut, satul Lechința.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: apmms.ampm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Tabără de echitație cu cazare

Distribuie Să oferi copilului tău un program distractiv pe timpul celor 3 luni de vacanță …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.