SWIMATHON revine la Târgu-Mureş Eveniment
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 233 Vizualizări

SWIMATHON revine la Târgu-Mureş

După patru ani de pauză cel mai complex eveniment sportiv şi destinat strângerii de fonduri pentru proiecte dedicate mureșenilor revine la Târgu-Mureş în luna iunie. Anunțul a fost făcut de Gál Sándor, directorul executiv al Fundației Comunitare Mureş, organizatorul evenimentului.

„Swimathon este un eveniment de strângere de fonduri, la baza căruia stă înotul, deci e și un eveniment sportiv și unul de strângere de fonduri, pe care îl vom organiza în data de 11 iunie la Bazinul Olimpic din Târgu-Mureș. Este evenimentul de bază al Fundației Comunitare Mureș pe care îl organizăm, practic, de dinainte de înființare, din 2011. Am reușit să-l organizăm până în anul 2019, când s-a demontat bazinul din Târgu-Mureș, iar apoi a venit pandemia. Astfel că anul acesta revenim, după patru ani”, a explicat acesta.

Foto: @swimathon.ms 

Organizațiile invitate să-și înscrie proiectele

Prima etapă a proiectului presupune înscrierea proiectelor care doresc să obțină finanțare.

”Anul acesta ne propunem să mobilizăm 10-15 organizații pentru care să strângem fonduri și în prezent suntem în perioada de căutare a proiectelor. Invităm, deci, organizațiile care au proiecte pentru mureșeni să se înscrie pe pagina de internet a evenimentului (https://www.swimathon.ms/proiecte/creeaza). Aici există un formular pe care ei trebuie să-l completeze în care, practic, ei spun cine sunt, ce fac și de ce buget au nevoie pentru realizarea obiectivului. Termenul limită este 16 aprilie, dar probabil vom avea și posibilitatea de a înscrie proiecte și după acest termen”, a declarat Gál Sándor.

După înscrierea proiectului, timp de o lună, se vor forma echipele de înot formate din ambasadorii proiectele, care vor mobiliza donatorii. La ediția din acesta an, ca o noutate, există posibilitatea de a fi ambasador al unui proiect și fără a înota. Aceștia vor avea posibilitatea de strânge fonduri pentru proiectele preferate prin intermediul paginii de internet a evenimentului.

La edițiile precedente, cea mai mare sumă atrasă de un proiect a fost de 30.000 de lei.

Sanda VIȚELAR

Foto: @swimathon.ms 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE