Noutăți despre Ghidul exclusiv – MUREȘUL IMOBILIAR 2023! Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1642 Vizualizări

Noutăți despre Ghidul exclusiv – MUREȘUL IMOBILIAR 2023!

MUREȘUL IMOBILIAR 2023 este singura publicație premium din Transilvania care prezintă, cu abordări editoriale complexe, proiectele majore menite să transforme orașele, viața oamenilor, economia locală și transilvăneană, în contextul unui județ important în domeniul dezvoltării imobiliare, cum este Mureșul.
Ajuns la cea de 8-a ediție, MUREȘUL REZIDENȚIAL face un upgrade spre MUREȘUL IMOBILIAR și la un NOU FORMAT, de la A3 ziar + online pe www.zi-de-zi.ro, la REVISTA GLOSSY, A4, cu distribuție națională. 6000 de exemplare, din care 3000 în județul MUREȘ și 3000 exemplare național + online www.transilvaniabusiness.ro și www.zi-de-zi.ro (peste 240.000 de vizitatori unici/lună + Facebook).
MUREȘUL IMOBILIAR 2023 va prezenta proiectele imobiliare reper din județul Mureș, multe dintre ele de anvergură regională, cele mai importante investiții din domeniul construcțiilor rezidențiale și industriale, noi tendințe în proiectare și arhitectură, soluții și inovații în amenajări interioare și exterioare, agenții imobiliare de calibru, jucătorii importanți ai pieței materialelor de construcții.
Informații suplimentare pe www.zi-de-zi.ro. Puteti citi ediția precendă a Mureșului Imobiliar aici https://www.zi-de-zi.ro/wp-content/uploads/2022/07/Muresul-Rezidential-7-Ghid-imobiliar-exclusiv.pdf

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE