81 de programe de studii universitare derulate la UMFST ”George Emil Palade” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

81 de programe de studii universitare derulate la UMFST ”George Emil Palade”

Procesul educațional în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș se desfășoară ”în raport cu misiunea și obiectivele propuse”, în cadrul unui ”sistem dinamic”, pentru 81 de programe de studii universitare de licență și masterat, din care 45 sunt de licență, respectiv 36 de masterat, se arată în Raportul Anual al Rectorului privind starea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

”Dintre acestea, 64 programe de studii universitare sunt la forma de învățământ cu frecvență, patru la forma de învățământ cu frecvență redusă și trei la forma de învățământ la distanță”, se precizează în Raportul întocmit de către prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

În ceea ce privește programele de studii de licență și masterat aflate în oferta educațională, rectorul Leonard Azamfirei a menționat că acestea ”sunt proiectate și documentate în concordanță cu cerințele Cadrului Național al Calificărilor, ale Registrului Național al Calificărilor din Învățământul Superior și ale Standardelor specifice domeniului de licență și masterat elaborate de ARACIS.”

”Procesul educațional din universitate se organizează pe 22 domenii de studii universitare licență și 17 domenii de studii universitare de masterat”, se mai precizează în același Raport.

Raportul Anual al Rectorului privind starea UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș fost prezentat în cadrul unui eveniment special care a avut loc în data de 16 martie 2023, în Sala Festivă a Universității. Documentul are 581 de pagini și poate fi lecturat integral pe pagina web a instituției, www.umfst.ro.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE