Tractorul agricol românesc TAGRO 102, atracția principală a târgului AGRARIA 2023 Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2034 Vizualizări

Tractorul agricol românesc TAGRO 102, atracția principală a târgului AGRARIA 2023

Tractorul agricol românesc TAGRO 102, echipat cu un motor diesel Fiat cu stagiul V de poluare, produsul de top al unicului producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere, IRUM Reghin, va fi prezent la AGRARIA 2023, târg internațional de agricultură, industrie alimentară și zootehnie organizat în perioada 21-21 aprilie, în localitatea clujeană Jucu.

În cadrul evenimentului, tractorul agricol românesc TAGRO 102 va fi aliniat și pregătit pentru demonstrația ”Tractor & tractorist”.

” Reprezentanții IRUM vor fi prezenți la standul companiei pentru a răspunde tuturor curiozităților vizitatorilor noștri, iar tractorul agricol TAGRO va lua parte la demonstrația „Tractor și tractorist”. Tradiția de a participa la târgurile de specialitate este bine cunoscută, anul acesta dând startul la seria de târguri și expoziții prin participarea la AGRARIA, târgul de la Jucu, unde atracția principală va fi desigur tractorul agricol românesc TAGRO. Tractorul agricol românesc este echipat cu un motor diesel Fiat Stage V de 102 cai putere și capacitate cilindrică de 3.600 de centimetri cubi, tracțiune 4×4, rezervor de combustibil de 110 litri, transmisie manuală, cabină în patru stâlpi echipată cu aer condiționat și scaun pe pernă de aer cu încălzire în scaun, greutatea tractorului ajungând la 4.000 de kilograme și având ca principale opționale tiranți frontali, contragreutăți față, scaun pasager sau cuplă hidraulică spate, priză de putere în patru trepte, ideal pentru tocătoare forestiere, freze de pământ, semănători, pluguri, presă de baloți și multe altele. Compatibilitatea acestui tractor cu utilajele agricole este una diversificată, în topul preferințelor aflându-se încărcătorul frontal IRUM 02 care are o capacitate de ridicare de 1.600 de kilograme și la care poate fi atașat cupă simplă, cupă de gunoi, furcă de baloți și multe altele cu prindere euro și hidraulică pe față”, au informat, pentru cotidianul Zi de Zi, reprezentanții companiei IRUM Reghin.

Conform sursei citate, tractorul agricol TAGRO Stage V va fi prezentat, în premieră în cadrul unui târg, în trei culori diferite, respectiv în roșu, negru și verde militar, alături de alte tractoarele agricole de dimensiuni mai mici și o gamă largă de utilaje agricole, iar din gama tractoarelor mici vor fi expuse tractoarele TAG 24R, TAG 50C, TAG 50CH și TAG 60C.

”O noutate în ceea ce primesc utilajele agricole sunt includerea în portofoliu a echipamentelor marca Maschio Gaspardo, dintre care se vor regăsi în standul IRUM presa de baloți, semănătoarea de prășitoare MT6, semănătoarea de păioase Nina, cositoare de 2,4 metri. Pe lângă cele menționate anterior vom expune și freză Agrimaster de 3,5 x 1,4 metri, încărcător cu cupă Croco de 1,2 metri, încărcător frontal IRUM S900, tocător Zanon TFZ 2500, plug Alpler DPH 123, Remorcă Marpol, gapă cu disc Alper și grapă cu discuri Euro-Masz. Vă așteptăm la AGRARIA, la standul E135, să faceți cunoștință cu singurul producător român de tractoare agricole și utilaje forestiere, iar până atunci puteți consulta și afla mai multe detalii despre întreaga gamă de tractoare și utilaje agricole pe site-ul oficial al companiei, www.irum.ro”, au mai informat reprezentanții companiei IRUM Reghin.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE