Hală nouă de producție peleți, într-o localitate mureșeană Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2419 Vizualizări

Hală nouă de producție peleți, într-o localitate mureșeană

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul ”Construcție hală și achiziție echipamente de producție de peleți, în sat Bogata, comuna Bogata din județul Mureș”, propus a fi amplasat în comuna Bogata, sat Ranta, nr. 101/B, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Conform proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public în data de 18 aprilie 2023 pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, investiția aparține societății RTL Design SRL Bogata și prevede construirea unei hale de producție cu regim de înălțime parter, în suprafață de 200 de metri pătrați, și achiziționarea de utilaje și echipamente de producție peleți, cu o capacitate de producție de maxim 100 kilograme de peleți/oră.

”Utilajele propuse pentru achiziționare: linie producție peleți: tocător rumeguș/ biomasă, presă peleți, șnec distribuitor materie primă, sistem de aspirare, filtru praf, mașină de lipit termic saci. Construcția propusă va avea structura din profile metalice cu închideri din panouri sandwich și șarpantă din ferme metalice cu învelitoare de tip sandwich. Tâmplăria exterioară va fi din PVC cu geam termopan. Acoperișul se va realiza din panouri sandwich montate pe pane metalice zincate”, se menționează în document.

Potrivit www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, SC RTL Design SRL Bogata s-a înființat în data de 26 ianuarie 2021, are ca obiect de activitate ”Fabricarea de mobilă pentru bucătării” și este deținută de un asociat unic, Laszlo Lorand Dezso.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE