Lecoimpex, portofoliu bogat la Agraria 2023 Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 353 Vizualizări

Lecoimpex, portofoliu bogat la Agraria 2023

Societatea mureșeană Lecoimpex SRL, specializată în întreținerea echipamentelor agricole și industriale din Transilvania, a bifat a doua prezență la Târgul Agraria având în portofoliu o gamă diversă de utilaje agricole, printre care și cele produse de producătorul italian Maschio Gaspardo, colegi de stand la cel mai prestigios târg destinat agriculturii din Trasilvania desfășurat în perioada 21-24 aprilie la Jucu, în județul Cluj.

„Este al doilea an de când participăm la Agraria având în portofoliu și utilaje agricole. La fel ca la ediția din 2022, suntem prezenți într-un stand comun cu Maschio-Gaspardo, noi fiind distribuitori autorizați ai acestui producător italian de utilaje Agricole. Mai exact, suntem reprezentanții lor pe zona de Centru, respectiv județele Mureș, Bistrița, Sibiu, Cluj, Alba”, ne-a declarat Fodor Venczel, director comercial SC Lecoimpex SRL.

Oferta Leco la Agraria a acoperit atât partea de utilaje agricole, cât și cea clasică, respectiv piese de schimb. „Pe partea de utilaje agricole, avem aproapă toată gama de utilaje. Avem și norocul să lucrăm cu Maschio Gaspardo, ei având cea mai largă și cea mai variată gamă de utilaje agricole, fapt pentru care le avem și noi în portofoliu. Pe lângă utilajele Maschio Gaspardo mai avem și alte produse ale unor branduri importante cum ar fi hedere de la Optigep, remorci și vitanje de la AJG din Ungaria, Avem, de asemenea, în protofoliu Tractoarele TYM. De asemenea, avem în gama noastră de produse și piese de schimb, suntem distribuitori SKF pe partea de rulmenți și sisteme de ungere. De asemenea, suntem distribuitori Donghua pe partea de lanțuri, Gates (curele), Total (uleiuri și lubrifianți). Cu această gamă de produse am participat la târgurile organizate la Fundulea și la allte mari evenimente din sudul țării. În ce privește partea de utilaje Agricole, suntem pentru a doua oară prezenți la Agraria. Putem spune că experiența noastră în ce privește participarea la târguri și expoziții este una destul de bogată”, a precizat Fodor Venczel.

Contactul direct cu clienții este unul esențial în ce privește viziunea Leco, aspect reconfirmat și în cadrul Agraria. „Întotdeauna suntem interesați să avem un contact direct cu fermierii pentru că doar așa le înțelegi cel mai bine preferințele și nevoile lor. Aceasta e și esența unui business corect, să oferi un produs care chiar ajută fermierul să-și facă bine treaba. Oferta bogată în ce ne privește ajută foarte mult fermierul, în sensul în care mulți optează pentru utilaje și soluții la pachet fapt pentru care pot achiziționa ce are nevoie dintr-un singur loc. În acest sens dorim să ne dezvoltăm echipa de vânzări. Având puncte de lucru în Sibiu, Miercurea Ciuc și Odorhei, vrem să expunem și acolo utilaje și să dezvoltăm apartea de utilaje agricole în zonele respective”, a afirmat Fodor Venczel.

Se împacă roșu (Maschio) cu albastru (Leco)?

„Foarte bine. Noi avem o colaborare foarte bună cu Maschio încă din 2017 încoace. Pe partea de utilaje sunt principalii noștri furnizori. Ne ajută și învățăm multe de la ei”, a spus Fodor Venczel.

Lecoimpex este pe bună dreptate un expert în ce privește întreținerea echipamentelor agricole și industriale din Transilvania. Firma și-a început activitatea din 1992, iar în prezent își desfășoară activitatea în trei centre zonale: sediul central situat în Târgu Mureș cu departamentul agricol Leco Agro în Cristești Mureș, și două punct de lucru în Bistrița, respectiv Sibiu. „Ne adaptăm cu ușurință nevoilor clienților fiind distribuitori a peste 20 de mărci de profil din transmiterea puterii! Oferim un portofoliu complet de produse de calitate pentru întreținere industrială și agricolă! Personalul Leco este instruit pentru a vă pune la dispoziție toată expertiza tehnică de care aveți nevoie. Astfel, vă putem oferi consultanță tehnică și o serie de servicii utile, complementare vânzării produselor!”, a mai arătat reprezentantul SC Lecoimpex SRL.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE