Un spital mureșean angajează 11 asistenți medicali Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 925 Vizualizări

Un spital mureșean angajează 11 asistenți medicali

Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni organizează concurs pentru ocuparea următoarelor funcții contractuale vacante, pe perioadă nedeterminată: 1 post de asistent medical generalist la Compartmentul Boli infecțioase, 1 post de asistent medical generalist la Secția Chirurgie generală, 1 post de asistent medical generalist la Secția Obstetrică-Ginecologie – sala de nașteri, 1 post de asistent medical generalist la Cabinet ortopedie și traumatologie, 1 post de asistent medical generalist la Secția Psihiatrie II acuți, 1 post de asistent medical generalist la Sețcia Medicină internă, 1 post de asistent medical generalist la Secția Pediatrie, 1 post de asistent medical generalist la Compartimentul Neonatologie, 1 post de asistent medical de radiologie la Laboratorul radiologie și imagistică medicală, 1 post de asistent medical de laborator la Laboratorul analize medicale, 1 post de asistent medical de farmacie la Farmacie.

Potrivit unui anunț făcut public pe pagina web a instituției, www.spitaltarnaveni.ro, depunerea dosarelor de participare la concurs se face până la data de 25 mai 2023, ora 15.00.

”Relații suplimentare la sediul Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu”, municipiul Târnăveni, strada Victor Babes nr. 2, județul Mureș, persoană de contact: Precup Antonela, telefon 0265-446.161, interior 150, fax 0265-446.156”, se arată în anunț.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE