Investiție de 1,2 milioane de euro pentru un nou complex sportiv în județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1908 Vizualizări

Investiție de 1,2 milioane de euro pentru un nou complex sportiv în județul Mureș

Compania Națională de Investiții a atribuit, în data de 11 mai 2023, societății Atlas Company SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 6.305.961 de lei, pentru proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiție ”Amenajare Complex sportiv sat Fântânele, comuna Fântânele, fără număr administrativ, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Terenuri de fotbal și bazin de înot

Investiția va fi realizată pe un teren în suprafață totală de 14.757 de metri pătrați aflat în proprietatea publică a Primăriei Comunei Fântânele, amplasat în partea sudică a localității Fântânele, în apropierea liniei de cale ferată Blaj – Praid.

”Pe amplasament se află un teren de fotbal cu gazon natural și un vestiar de 73 de metri pătrați, edificat în anul 1970. Se propune dezafectarea clădirii existente și utilizarea terenului de fotbal și a spațiului adiacent pentru amenajarea unei baze sportive moderne, compusă din: amenajarea unui teren de fotbal cu gazon natural, împrejmuit, dotat cu instalații de irigat subterane, realizarea unor tribune metalice adiacent terenului de sport, cu capacitate de 372 de persoane, amenajarea unui complex sportiv pentru practicarea înotului, compus din bazin descoperit și clădire vestiare, construirea unei clădiri de vestiare care adăpostește și grupul sanitar destinat spectatorilor, amenajarea unui teren de fotbal cu gazon artificial de dimensiuni reduse – 45 x 25 metri, realizarea iluminatului terenului de fotbal cu dimensiuni reduse și a terenului multifuncțional, amenajarea spațiului exterior – împrejmuire, spații de circulație, spații de parcare”, se menționează în Memoriul Tehnic al Studiului de Fezabilitate, document întocmit de către SC Laters SRL Târgu Mureș.

În același document se mai precizează că bazinul de înot descoperit va fi realizat în scop didactic, va avea dimensiuni de 25 x 15 metri și va fi realizat din pereți de beton armat.

”Aceștia sunt întrerupți din loc în loc pentru a permite accesul sub cuva bazinului a instalațiilor și a tehnicienilor ce deservesc instalațiile”, se arată în același document.

Durata contractului va fi de 58 de luni, din care 2 luni pentru proiectare, 20 de luni pentu execuție și 36 de luni perioadă de garanție de bună execuție a lucrărilor.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE