Home / Recomandări zi de zi / Star Taxi a crescut numărul de mașini disponibile în Târgu Mureș, oferind transport fără tarife dinamice

Star Taxi a crescut numărul de mașini disponibile în Târgu Mureș, oferind transport fără tarife dinamice

Distribuie

Star Taxi, cea mai mare aplicație de e-hailing din România dezvoltată de o companie 100% românească, își extinde serviciile pe piața din Târgu Mureș, crescând în prima jumătate a anului numărul de mașini față de anul trecut. Aplicația are costuri transparente, fără tarife dinamice. Mai mult, prin serviciul Star Taxi Corporate, companiile pot asigura transportul decontat și sigur angajaților, având un sistem de administrare complet care asigură control facil asupra tuturor costurilor implicate, dar și un istoric complex al fiecărei călătorii efectuate în regim business. 

Tot mai mulți mureșeni aleg Star Taxi, în prezent, aplicația înrolând sute de mașini, iar fiecare șofer efectuează, în medie, până la 30 de comenzi pe zi. Orele cele mai aglomerate din trafic se situează în intervalul 7:00 – 10:00 dimineața și 17:00 – 19:00 seara.

Aplicația Star Taxi are tarife fixe, în orice condiții, indiferent de oră, vreme sau alți factori, iar media ratingului șoferilor este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți.

Serviciul Corporate disponibil pentru companiile din Târgu Mureș

Prin serviciul Star Taxi Corporate, companiile pot asigura transportul decontat angajaților, cu posibilitatea de a stabili limite de buget zilnice, lunare sau pe călătorie, având, astfel, un control facil asupra costurilor implicate, dar și asupra detaliilor despre transportul fiecărui angajat. Clienții au la dispoziție opțiunea de facturare cumulată, realizată o singură dată pe lună, cu raportare detaliată despre toate cursele efectuate în decursul unei luni și costurile implicate.

Aceștia au o modalitate simplă și extrem de facilă de a gestiona acest avantaj acordat angajaților, fie că este vorba despre un program de lucru prelungit sau de deplasările în interes de serviciu, beneficiind de o eficientizare a managementului financiar. Accesul angajaților în aplicația Star Taxi se face prin email sau telefon, datele fiind înregistrate în platforma Star Taxi Corporate, la care companiile au acces. Utilizatorii au posibilitatea plății cursei direct în aplicația Star Taxi, fără a mai fi nevoie de vouchere fizice sau bani cash. Plata cursei se face, astfel, prin voucher digital, cu selectare rapidă direct din aplicație. Toți șoferii disponibili în aplicația Star Taxi sunt incluși automat în serviciu, detaliile fiecăruia dintre ei fiind disponibile încă de la începutul cursei.

Aplicația Star Taxi este disponibilă în peste 20 de orașe din țară, înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 2 milioane de utilizatori. Până acum, peste 10.000 de angajați beneficiază de serviciul Corporate, iar Star Taxi a semnat parteneriate cu peste 50 de companii medii și mari din România.   


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Accident cu patru victime în Sighișoara

Distribuie Pompierii din cadrul Detașamentului Sighișoara au intervin marți, 19 septembrie, cu o autospecială de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.