Competiție între școli cu proiecte din Școala Altfel Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 180 Vizualizări

Competiție între școli cu proiecte din Școala Altfel

Unitățile de învățământ din județul Mureș sunt încurajate să își promoveze cele mai bune activități, participând la competiția națională „Școala altfel”. Fiecare unitate de învățământ care dorește să participe va încărca dosarul activității propuse pentru competiție pe adresa de e_mail gabriel.grozav@edums.ro până la data de 14 iunie 2023.

ISJ Mureș va selecta pentru etapa națională, câte o singură activitate pentru fiecare din următoarele domenii educative: cultural, artistic, tehnic, științific, sportiv, cetățenie democratică și responsabilitate socială, educație pentru sănătate și stil de viață sănătos, educație ecologică și protecția mediului, abilități de viață (inclusiv educație rutieră, educație pentru situații de urgență etc.), consiliere și orientare.

Evaluarea proiectelor, la nivel național, se va realiza în perioada 19 – 30.06.2023 iar postarea pe website-ul Ministerului Educației a listei unităților de învățământ câștigătoare va avea loc în data de 08 iulie 2023. Data organizării, de către ME, a festivității premierii proiectelor, la nivel național, va fi comunicată, în timp util, inspectoratelor școlare și unităților de învățământ preuniversitar câștigătoare, potrivit unui anunț făcut de inspectorii școlari ISJ Mureș  prof. dr. Ancuța Loredana Pașcan și prof. Gabriel Cornel Grozav.

Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE