LIVE: 500 de diplome acordate la Gala Limbii și Literaturii Române Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1784 Vizualizări

LIVE: 500 de diplome acordate la Gala Limbii și Literaturii Române

500 de diplome acordate elevilor și profesorilor coordonatori care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri școlare. Caracterul festiv și eleganța cu care ne-a obișnuit Gala Limbii și Literaturii Române ne-a copleșit și de această dată, pentru a zecea oară.

Inspectoratul Școlar Județean Mureș a organizat miercuri, 14 iunie, de la ora 15.00, în incinta Palatului Culturii din Târgu Mureș, ediția a X-a a evenimentului Gala Limbii și Literaturii Române sub genericul Învață să învingi!

În cadrul evenimentului au fost acordate Diplome de gratitudine pentru profesorii pensionați în ultimii 10 ani, Diplome de merit profesorilor metodişti, Responsabililor de Cercuri Pedagogice și profesorilor pentru rezultate la olimpiadele școlare. S-au acordat premii elevilor cu rezultate excepționale la Olimpiada de Limba Latină, Olimpiada de Lectură, Olimpiada de lingvistică ,,Solomon Marcus”, Olimpiada interdisciplinară „Cultură şi spiritualitate românească”, Olimpiada de Limba și literatura română, Olimpiada „Universul cunoaşterii prin lectură”, Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”.

Alte premii au fost oferite de conducerea Facultății de Științe și Litere UMFST Târgu Mureș, acordate de conf. univ. dr. Luminița Chiorean și conf. univ. dr. – prodecan Cezar Sigmirean și premiile Bibliotecii Județene Mureș acordate de Monica Avram, director BJM.

Câțiva elevi au impresionat publicul cu momente muzicale deosebite, respectiv David Simionca, clasa a IX-a, Sorana Farcaş și Radu Florescu, cls. IX Colegiul Național „Al. Papiu Ilarian” și elevii de la Liceul Vocațional de Artă Leonard Buta, clasa a XI-a, prof. Carmen Popescu și Teodora Todoran cls. XI, Szabo Hanna Pana, Anca Fărcaş Moldovan – cls. IX, prof. Szigeti Emanuela.

Evenimentul a fost moderat de prof. Maria Kozak inspector școlar pentru Limba și literatura română și prof. dr. Ancuța Loredana Pașcan Inspector şcolar pentru proiecte educaţionale, cu participarea prof. Sabin Gavril Pășcan, inspector școlar general ISJ Mureș, prof. Maria Rezi, președinte al Sindicatului din Învățământ „Spiru Haret” Mureş, conf. univ. dr. Luminița Chiorean director al Departamentului de Științe și Litere și conf. univ. dr. prodecan Cezar Sigmirean Facultatea de Ştiinţe şi Litere din cadrul UMFST Târgu Mureș, Monica Avram director Biblioteca Județeană Mureș.

Felicitări premianților și mult succes mai departe!

Transmisiunea 2:

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE