Program de studii pentru cei cu vocație pedagogică Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 231 Vizualizări

Program de studii pentru cei cu vocație pedagogică

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș oferă cursuri prin programul de studii Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar din cadrul Facultății de Științe și Litere „Petru Maior”, pentru cei cu vocație pedagogică sau pentru cei care își doresc o carieră didactică în învățământul primar și preșcolar.

„Vei fi pregătit de cadre didactice universitare cu experiență în domeniul psihopedagogiei preșcolarilor și școlarilor de vârstă mică și vei avea acces la o bază materială bine pusă la punct. Pregătirea practică o vei putea face la grădinițele și școlile partenere din Târgu Mureș”, se precizează pe pagina oficială de Facebook a UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Programul de studii de licență Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar cu durata de trei ani, a fost acreditat ARACIS. Pentru anul universitar 2023-2024 sunt alocate 60 de locuri fără taxă, iar înscrierile online pentru admitere vor avea loc în perioada 15-20 iulie.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE