FOTO: Noutățile ediției, Târgul Cetății Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 900 Vizualizări

FOTO: Noutățile ediției, Târgul Cetății

Una din noutățile acestei ediții a fost gulașul preparat pe loc, într-un ceaun uriaș, alături de o terasă sau spațiu pentru picnic, unde doritorii pot savura produsele alimentare ale târgului așezați pe scaune sau chiar în iarbă, pe pernițe.

„Am venit cu un gulaș tradițional, cu o rețetă proprie restaurantului nostru, La cramă”, a explicat Ovidiu Gherasim, bucătar.

O altă noutate a fost standul lui Tudor Cighir, BrodArt Creation: „Realizăm broderie computerizată, personalizată pe tricouri, hanorace, șorțuri de bucătărie, prosoape. Realizăm și broderii la comandă pe trening-uri de sport, pe echipamente medicale, pe orice dorește clientul.”

Târgul este nelipsit de activități pentru copii, astfel că, în această ediție, Târgul de Cărți Usborne a introdus în cadrul standului său un atelier pentru copiii cu vârstele între 6 luni și 10 ani, deschis pe toată perioada târgului.

„Avem cărți de activități pentru copii, de colorat, de pictat, cu sunete, de mângâiat, cu amprente. Avem și puzzle-uri, jucării din lemn. Pe lângă asta, avem atelierul; încercăm ceva nou. Este o masă unde se poate colora, avem stickere, pentru a vedea cum sunt produsele pe care le vindem. De exemplu, avem cărți Magic Painting, în care culorile sunt deja ascunse. Oricum ar colora cu apă, va ieși la iveală culoarea potrivită. La atelier, copiii pot încerca aceste cărți de colorat”, ne-a povestit Rossi Madarasz.

Totodată, nici cei mai mici nu au fost neglijați: standul avea pentru copiii de 3 sau 4 luni câteva cărți cu un constrast ridicat.

Târgul Cetății s-a desfășurat în perioada 14 – 16 iulie, pe Bulevardul Cetății și și-a așteptat publicul cu diverse standuri; de la mâncare preparată: burgeri, pizza,  fructe și legume locale, la bijuterii handmade și răcoritoare de toate tipurile.

Alexandra BORDAȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE