Unirii Green Properties. Nou proiect imobiliar al fotbalistului Sepsi László. Rezidenţial
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2537 Vizualizări

Unirii Green Properties. Nou proiect imobiliar al fotbalistului Sepsi László.

Ansamblul va fi ridicat în Târgu Mureș, cartierul Unirii, în zona străzii Pomilor, începând cu toamna acestui an. Unirii Green Properties va fi un ansamblu de locuințe amplu, dotat cu tot ce este nevoie pentru un stil de viață modern.
Complexul rezidențial va fi construit în mai multe etape, peste drum de ansamblul ridicat între anii 2018-2021 pe strada Pomilor Nr. 32. Sepsi László ne-a oferit detalii despre noul său proiect: ”În momentul de față așteptăm autorizația de construire pentru etapele 1, 2, 3 și 4, care cuprinde 160 de apartamente cu câte 2 și 3 camere, spațioase, în clădiri cu regimul de înălțime P+2. În cadrul proiectului sunt prevăzute parcări subterane, parcări exterioare, parcări de biciclete și pistă de biciclete.
Proiectul Unirii Green Properties mai cuprinde o zonă de D+P+4 Etaje+Etaj Retras și un spațiu unde Primăria Târgu-Mureș va construi o creșă, împreună cu Compania Națională de Investiții, pe un teren donat de noi pentru acest proiect. Între cele două zone va fi amenajat un parc, cu multă zonă verde și tot ce este necesar pentru relaxare. Unirii Green Properties este un proiect ambițios, care se va derula pe o perioadă de mai mulți ani. Sperăm ca în curând să obținem toate autorizațiile și undeva în toamnă să putem începe lucrările.” . Detalii pe pe pagina web Unirii Green

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE