Buget rectificat pentru investiția care prevede modernizarea străzii Gh. Doja Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 993 Vizualizări

Buget rectificat pentru investiția care prevede modernizarea străzii Gh. Doja

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi, consilierii locali au aprobat actualizarea valorii investiției: „Reamenajarea infrastructurii pe coridorul deservit de transportul public local pe zona vest-centru a Municipiului Târgu Mureș”. Valoarea actualizată a investiției este de 64.991.546,02 lei(TVA inclus). Prin acest proiect se propune reamenajarea străzii Gheorghe Doja, prin crearea unui traseu dedicat transportului în comun. Scopul este diminuarea timpilor de deplasare pentru autobuze pe toate cele 9 linii de transport public care folosesc zona delimitată de intersecția străzii Gheorghe Doja cu str. Recoltei, respectiv intersecția străzii Gh. Doja cu Piața Victoriei, pe o lungime de 3,87 km.

Consilierii locali târgumureșeni au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru „Eficientizarea Energetică a Liceului Teoretic Gheorghe Marinescu în Municipiul Târgu Mureș, Județul Mureș”. Fondurile pentru investiția în unitatea de învățământ provin din PNRR, bugetul estimativ al proiectului fiind în valoare totală de 9.667.190 lei ( TVA inclus).

Ultimul punct pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a fost cel al rectificării bugetului local pe anul 2023, în sumă de 952.614.174,00 lei, la partea de venituri și în sumă de 976.703.000,00 lei, la partea de cheltuieli. Astfel, au fost aprobate sumele necesare atât pe partea de cheltuieli privind reparațiile curente, cât și în vederea continuării unor proiecte, conform solicitărilor și fundamentărilor compartimentelor de specialitate, printre cele mai importante ajustări bugetare menționăm proiectele din fonduri externe nerambursabile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE