Activitatea medicală din cadrul Spitalului Municipal din Sighișoara, reluată Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Activitatea medicală din cadrul Spitalului Municipal din Sighișoara, reluată

În data de 28 august, managerul Spitalului Municipal din Sighișoara, dr. Tanaszi Sarolta, a anunțat, pe pagina oficială de Facebook a unității spitalicești, reluarea activității medicale în condiții normale de funcționare după o verificare amănunțită a locațiilor unității de către personalul propriu, în urma cărora nu s-au identificat amenințări.

„Din fericire s-a reluat activitatea în condiții normale la spital, după amenințarea cu bomba primită pe e-mailul instituției, intervenția autorităților (ISU, Poliție) cât și a personalului unității responsabil cu situații excepționale fiind promptă și eficientă. Sperăm să nu avem parte de evenimente deosebite și să putem asigura îngrijirea pacienților în condiții de siguranță”, a precizat acesta în cadrul anunțului postat pe rețeaua de socializare.

Conform opiniilor firmei de securitate cibernetică cu care spitalul colaborează, mesajul primit este neveridic, însă aceștia vor continua căutările pentru a identifica sursa mesajului de amenințare.

Reamintim cititorilor că în aceeași zi, dimineața, dr. Tanaszi Sarolta a anunțat că activitatea medicală din cadrul Spitalului Municipal Sighișoara va fi întreruptă din cauza unor amenințări cu bombă primite de mai multe spitale prin e-mail, care trebuie verificate.

Mădălina ROHAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE