Investiție nouă la Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 345 Vizualizări

Investiție nouă la Spitalul Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni

Plenul Consiliului Județean Mureș a aprobat joi, 21 septembrie, într-o ședință ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiţiei ”Dezvoltarea Infrastructurii Unității de Asistență Medicală Ambulatorie din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni, Judetul Mureș” – faza SF, la valoarea totală a investiției de 1.477.142 de lei, cu TVA.

Potrivit informațiilor furnizate de către Ovidiu Georgescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, investiția propusă se înscrie în obiectivele Stragiei de dezvoltare locală a Municipiului Târnăveni, contribuind la dezvoltarea infrastructurii serviciilor de sănătate.

”Corpul de clădire propus a fi extins prin realizarea unui lift exterior este corpul C4 care are funcțiunea de Ambulatoriu de specialitate. În vederea realizării investiției a fost întocmită documentația tehnico-economică pentru „Dezvoltarea Infrastructurii Unității de Asistenta Medicală Ambulatorie din cadrul Spitalului Municipal Dr. ”Gheorghe Marinescu” Târnăveni, Județul Mureș” – faza SF de către proiectantul SC Structuralia Office SRL”, a precizat Ovidiu Georgescu.

Scenariul agreat de către aleșii județeni prevede extinderea corpului de clădire C4, cu un corp independent ce va avea funcțiunea de casă a liftului dotat cu ascensor pentru persoane și targă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE