Un nou eșec la futsal pentru CSM Târgu Mureș Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 141 Vizualizări

Un nou eșec la futsal pentru CSM Târgu Mureș

Echipa de futsal din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș, recent promovată în Liga I, a întâlnit cealaltă promovată, Mausolelul din Mărășești, într-un meci disputat pe teren propriu. Partida s-a încheiet cu victoria formației vizitatoare, care s-a impus cu scorul de 5-1.

„Băieții antrenați de către Cosmin Gherman au început mai timorați partida, presați și de publicul numeros sosit în Sala Sporturilor „Simon Ladislau”, dar tracul debutului pe teren propriu a trecut odată cu trecerea minutelor”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM Târgu Mureș.

Potrivit aceleiași surse, echipa a început să joace mai stabil, au venit și ocaziile, iar la una dintre ele, Norbert Barbocz a reușit să deschidă scorul. Ambele echipe au avut ocazii numeroase, fiecare portar a fost salvat de bare, iar mureșenii au plecat în vestiar în avantaj după prima repriză. În cea de-a doua repriză însă, oaspeții au reușit să puncteze de mai multe ori.

„Din păcate lipsa de experiență la acest nivel și-a spus cuvântul, mai ales că echipa din Mărășești s-a schimbat aproape complet față de formația pe care am învins-o în finala Ligii a II-a. La oaspeți a jucat și veteranul Mimi Stoica, cu peste 100 de meciuri în tricoul naționalei”, se mai precizează pe pagina de Facebook a CSM Târgu Mureș.

Antrenorul Cosmin Gherman a declarat după meci că își dorește ca jucătorii să aibă mai multă încredere în ei, deoarece aceștia au capacitate.

„Din păcate este al treilea meci în care stăm o repriză foarte bine, cum am stat și la Timișoara și la Galați, iar a doua repriză cădem. E normal, este lipsa de exeperiență și sunt mulți la debut în prima Ligă, dar totuși este păcat. Le-am spus de la începutul jocului că dacă avem încredere în noi, vom avea de câștigat. Din păcate nu a fost astăzi așa, mai avem de muncă, trebuie să se mai lege lucruri între noi”, a declarat acesta.

Portarul echipei, Mihai Tătar a declarat că după prima repriză în care au condus cu 1-0, acesta se aștepta să aibă același randament și în cea de-a doua repriză.

„Din păcate am pierdut primul meci acasă. E o echipă bună care are jucători cu experiență, cum e Mimi Stoica cu 100 de meciuri în echipa națională. Ne așteptam la un meci greu. La noi se simte lipsa de experiență, încă suntem la început de drum și nu asta va fi fața noastră la toate meciurile”, a declarat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE