Workshop despre alimentație organizat de ASCOTID Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Workshop despre alimentație organizat de ASCOTID

Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici (ASCOTID) Mureș vă invită să luați parte la un workshop pe tema alimentației, desfășurat în cadrul Campaniei de educare și informare privind diabetul zaharat, finanțată de către Direcția de Asistență Socială (DAS) a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, care este un proiect educațional, destinat oamenilor diagnosticați cu diabet din întreaga comunitate.

Workshop-ul va avea loc vineri, 13 octombrie, începând cu ora 16.00 la Autoservire Aromatique, situată în incinta Complexului Univers All, localizat pe strada Gheorghe Doja nr. 193 din Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de către Rodica Molnar (foto), președintele ASCOTID, în cadrul evenimentului se vor desfășura un cumul de activități interactive, precum cântărirea alimentelor, calcularea carbohidraților, combinarea alimentelor ș.a.m.d. La eveniment vor fi prezenți următorii lectori: dr. Korodi Melinda, medic specialist în diabet zaharat și Adriana Pană, nutriționist. Intrarea este liberă.

Mădălina ROHAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE