Campanie antidrog la Colegiul „Petru Maior” Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Campanie antidrog la Colegiul „Petru Maior”

În seria de acțiuni menite să atragă atenția asupra consumului de droguri în rândul tinerilor s-a înscris și dezbaterea intitulată „Efectele consumului de droguri asupra organismului” găzduită luni, 17 octombrie, de Colegiul „Petru Maior” din municipiul Reghin.

Organizată sub deviza „Nu fi dependent, fii independent”, dezbaterea a scos în evidență proiectele și activitățile interactive realizate de către liceenii din cadrul Colegiului ,,Petru Maior” Reghin, Liceul Tehnologic ,,Vasile Netea” Deda, Liceul Silvic Gurghiu, Liceul Tehnologic ,,Ioan Bojor” Reghin și Liceul Teoretic ,,Lucian Blaga” Reghin. Coordonatori evenimentului au fost profesorii de biologie din cadrul liceelor participante, în colaborare cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog Mureș.

„Dezbaterea a solicitat o muncă serioasă de pregătire a proiectelor de către elevii celor cinci licee, dar mai ales o exersare a competențelor de oratorie în fața unui public mai larg, pentru a fi cât mai convingători în acest demers de prevenire a consumului de droguri în rândul adolescenților”, a declarat Alina-Claudia Dan, profesoară de biologie în cadrul Colegiului „Petru Maior” din Reghin.

(A.Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE