Școlile din Mureș, invitate să participe la ”Cea mai mare lecție din lume” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 512 Vizualizări

Școlile din Mureș, invitate să participe la ”Cea mai mare lecție din lume”

Școlile din județul Mureș sunt invitate să se alăture inițiativei UNICEF intitulată ”Cea mai mare lecție din lume” (”World Largest Lesson”), pentru a marca astfel Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, zi aniversată în data de 20 noiembrie.

”Vă invităm să vă alăturați inițiativei UNICEF ”Cea mai mare lecție din lume” și să realizați împreună cu elevii dumneavoastră, o activitate de educație despre acțiunile colective pe care le putem desfășura pentru prevenirea și diminuarea efectelor negative ale poluării, în special cea care afectează sursele de apă, o temă de mare interes atât pentru tineri, cât și pentru adulți. Lecția poate fi organizată de către orice profesor, indiferent de disciplina predată, putând fi de asemenea adaptată și pentru elevi din clase mai mici. Planul de lecție propus de UNICEF este menit să stimuleze creativitatea și participarea activă a elevilor. Durata recomandată a lecției este de aproximativ 60 de minute, aceasta putând fi desfășurată atât îîn școli, cât și în spații extrașcolare”, a informat prof. Ștefan Eduard Gazsi, inspector școlar.

Lecția poate fi desfășurată pânp în data de 22 noiembrie, iar materialele necesare desfășurării lecției pot fi descărcate de pe pagina web www.qie.ro/drepturilecopilului.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE