”Plantăm Viață”, pentru un mediu sănătos Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

”Plantăm Viață”, pentru un mediu sănătos

Asociația Culturală ”Amintiri din Strămoși” a lansat cu succes proiectul „Plantăm Viață”, o inițiativă de mediu menită să promoveze conștientizarea ecologică și să contribuie la îmbunătățirea calității mediului în municipiul Reghin.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul financiar generos al autorității locale, Primăriei Municipiului Reghin, în colaborare cu echipa Ocolului Silvic Reghin. ”Botezul” noului proiect a fost consfințit în data de 16 noiembrie, cu prilejul unei acțiuni de plantare de copaci la care au participat elevi ai Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Reghin.

„Asociația dorește să aducă mulțumiri speciale voluntarilor organizației ”Pentru Comunitatea Reghin”, pentru contribuția lor valoroasă la acest proiect. Colaborarea strânsă între aceste entități a permis implementarea cu succes a acțiunilor planificate pentru a planta viață și a contribui la frumusețea și sustenabilitatea mediului nostru. De asemenea, dorim să subliniem participarea activă a elevilor și a profesorilor Liceului Teoretic „Lucian Blaga”, care au fost implicați în activitatea “Plantăm Viață“ de voluntariat menite să promoveze responsabilitatea față de mediu și să inspire alți tineri să se implice în inițiative ecologice. „Plantăm Viață” nu este doar un proiect, ci și o chemare la acțiune pentru comunitatea noastră. Prin această inițiativă, ne propunem să contribuim la crearea unui mediu mai sănătos și la conștientizarea importanței protejării naturii pentru generațiile viitoare”, a declarat prof. Reichenberger Iringó, președintele Asociației Culturale “Amintiri din Strămoși”.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE