ANIVERSARE. Povestea de succes a Firmelor Gliga Reghin, la capitolul 32 Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2404 Vizualizări

ANIVERSARE. Povestea de succes a Firmelor Gliga Reghin, la capitolul 32

Grupul de firme Gliga Reghin, care deține în portofoliul de business titlul de cel mai important producător de instrumente muzicale cu coarde și arcuș din Europa, respectiv societatea Gliga Instrumente Muzicale SA Reghin, a sărbătorit în această săptămână 32 de ani de la înființare.

Compania aparține soților Elena și Vasile Gliga și produce o gamă largă de instrumente, de la viori și violoncele, la viole și contrabași, executate și lăcuite manual, disponibile pentru diverse niveluri, de la începători la avansați și profesioniști, precum și de la copii la adulți. Totodată Firmele Gliga desfășoară o prodigioasă activitate și în domeniul agriculturii, dar și în cel al învățământului și sportului datorită Gimnaziului Privat ”Mirona”, unitate de învățământ unde educația se împletește în mod armonios cu dansul sportiv.

Sute de mii de beneficiari

Aflat în Statele Unite ale Americii, lutierul Vasile Gliga a transmis marți, 12 decembrie, un mesaj video prin intermediul paginii sale de Facebook, prilej de a mulțumi tuturor partenerilor și clienților care au avut încredere în produsele Firmelor Gliga din 1991 și până în prezent.

”E o mare sărbătoare, mai ales că ne gândim cum am început și astăzi putem spune că sute de mii de copii, elevi, studenți, profesori, muzicieni cântă pe instrumentele Gliga. Pe întreg globul. Le transmit multe mulțumiri, datorită lor existăm și vom continua mai departe să satisfacem gusturile și plăcerile tuturor muzicienilor. 32 de ani, mă bucur că pot să transmit de aici din America, din Las Vegas”, a fost mesajul cunoscutului lutier reghinean.

De la idee, la plusvaloare prin performanță

Miercuri, 13 decembrie, deputatul social-democrat Dumitrița Gliga, fiica soților Elena și Vasile Gliga, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, al cărui conținut îl redăm, integral:

”La mulți ani Firmelor Gliga, la 32 de ani! 1991- 2023. În mijlocul oamenilor, ca într-o mare familie, am crescut eu. Totul a început într-un atelier de câțiva metri pătrați, avându-i drept protagoniști pe Elena și Vasile Gliga. Existau doar ideile, încrederea în forțele proprii și o dorință puternică de a da sens și valoare vieții lor.

Firmele Gliga sunt astăzi cel mai mare producător de instrumente muzicale cu coarde și arcuș din Europa, instrumentele Gliga și Reghinul ajungând a fi cunoscute pe toate meridianele globului.

Dar înainte de toate, firmele Gliga spun o poveste de succes despre oameni – viori, agricultură, latura socială prin înființarea unui gimnaziu, implicare în dansul sportiv românesc care astăzi este pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor internationale, organizarea Balului Însuraților și a Zilei Recoltei și multe altele, toate împreună cu oameni!

Atâta timp cât am reușit să închegăm o mare familie, nu mai are importanță dacă avem în față vremuri grele sau vremuri bune, pentru că noi vom duce oricum mai departe povestea despre iscusința și virtuțile oamenilor noștri.

Măsura muncii noastre este performanța, iar performanța dă valoare vieții!”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE