Ultima zi în care te poți înscrie pentru obținerea unei mobilități de plasament Erasmus+ Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

Ultima zi în care te poți înscrie pentru obținerea unei mobilități de plasament Erasmus+

Departamentul Relații Internaționale, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, informează studenții de la programele de studii de licență, domeniile Științe și Tehnologie, că înscrierile pentru obținerea unei mobilități de plasament Erasmus+ în anul universitar 2023-2024 se pot face până în data de 9 februarie 2024.

Mobilitatea de plasament se poate desfășura într-o universitate sau instituție primitoare din mediul economic. Studenții selectați vor putea beneficia de finanțare doar dacă obțin o scrisoare de acceptare din partea instituției gazdă, semnată de reprezentatul official al instituției primitoare.

Durata mobilității este de 2 luni, iar mobilitatea se poate desfășura în timpul vacanței de vară, cu finalizare înainte de începerea anului universitar 2024-2025.

Informații suplimentare și suport se pot obține la adresa de email veronica.zaharagiu@umfst.ro sau la numărul de telefon: 0265-215 551 int. 502. Biroul Erasmus cu sediul pe str. Nicolae Iorga nr. 1 (sala R16) este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 15:00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE