Prefectul Ciprian Dobre, felicitări aduse unor doi polițiști mureșeni Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 869 Vizualizări

Prefectul Ciprian Dobre, felicitări aduse unor doi polițiști mureșeni

Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, le-a înmânat recent o plachetă de recunoștință celor doi tineri polițiști care au intervenit în luna decembrie în salvarea unei femei ce a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul partener. Polițiștii din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș, aflându-se în patrulare pe DN 15, au observat prezența suspectă a unui autoturism staționat pe un drum agricol, astfel au decis să verifice circumstanțele. În urma acestei intervenții, cei doi agenți de poliție au reușit salvarea victimei înjunghiate ce se afla de mai mult timp în autoturismul atacatorului.

Astfel, cei doi tineri, Raul Antonio Ionaș și Paul Andrei Nichita au fost apreciați și felicitați de către prefect pentru curajul, devotamentul și contribuția lor la menținerea ordinii și siguranței publice.

„Îmi exprim satisfacția și îi felicit pe cei doi tineri polițiști Raul Antonio Ionaș și Paul Andrei Nichita, ale căror acțiuni remarcabile au reflectat nu doar angajamentul lor față de datoria profesională, ci și un curaj extraordinar în fața unei situații deosebit de delicate. Voi cere atât Inspectoratului General al Poliție Române cât și Ministrului Afacerilor Interne avansare lor în grad. Îi felicit de asemenea pe Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, Constantin Mihalache și pe Adjunctul Șef al I.P.J. Mureș, Cătălin Rădulescu.”, a fost mesajul prefectulului.

(A.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE