Recital de tango argentinian Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

Recital de tango argentinian

Duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 18:00, Sala Mică a Palatului Culturii Târgu Mureș va fi gazda unui recital de tango în cadrul proiectului Piazzolla Tango Nights, un proiect dedicat marelui compozitor Astor Piazzolla, care a revoluționat muzica de tango argentinian.

Indrei Irina (pian) și Indrei Robert (bandoneon) concertează sub egida Ambasadei Republicii Argentina în România, urcând pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate. În cadrul serii muzicieni profesionisti, absolvenți ai Academiei de Muzică din Cluj Napoca și ai Academiei de Muzică din București aduc în fața publicului larg magia muzicii de tango argentinian.

Programul cuprinde lucrări ale marelui Astor Piazzolla, cum ar fi: „Oblivion”, „Libertango”, „Adios Nonino”, „Preparense”, „Suite Lumiere”, dar și lucrări de referință ale genului precum „El Choclo”, „La Cumparsita” sau „Por una Cabeza”. Li se vor alătura pe scenă în calitate de dansatori invitați Ilie Rădulescu și Dia Dumitru, instructorii școlii de tango din Târgu Mureș, cu o experiență scenică și pedagogică cunoscută în comunitatea de tango.

Locurile la acest recital sunt limitate. Prețul unui bilet este de 50 de lei, acestea putând fi achiziționate accesând site-ul iabilet.ro.

(A.B.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE