Investiții verzi, de 5,4 milioane de euro, la fabricile Hirschmann din Sânpaul și Chirileu Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1141 Vizualizări

Investiții verzi, de 5,4 milioane de euro, la fabricile Hirschmann din Sânpaul și Chirileu

Conducerea companiei Hirschmann Automotive TM SRL a lansat în data de 15 februarie 2024 două licitații publice, prin selecție de ofertă, cu o valoare cumulată estimată de 26.511.867 de lei (aproximativ 5,4 milioane de euro), fără TVA, pentru achiziționarea de servicii de proiectare, furnizare, instalare echipamente și lucrări de construcție a două capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie solară – centrală fotovoltaică, inclusiv asigurarea mentenanței în incinta fabricii din localitatea Sânpaul (cu o valoare estimată de 20.977.117 de lei, fără TVA), respectiv în incinta fabricii din localitatea Chirileu (cu o valoare estimată de 5.534.750 de lei, fără TVA).

Cele două investiții sunt finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență – Pilonul I. Tranziția verde – Componenta C6 – Măsura de investiții: Investiția I.1 – Noi capacități de producție de energie electrică din surse regenerabile – Sprijinirea investițiilor în noi capacități de producție a energiei electrice din surse regenerabile de energie, eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate.

”Obiectivul general al investiției îl constituie realizarea unei capacități de producție de energie electrică din sursă regenerabilă cu o putere nominală în invertoare de 3,7 MW (c.a.), respectiv cu o putere nominală în panouri fotovoltaice de ⁓4,22 MWp (c.c.), cu amplasamentul în județul Mureș, Sânpaul, Strada DN 15, nr. 15/C”, se menționază în Caietul de sarcini al proiectului „Instalare centrală electrică fotovoltaică CEF Hirschmann Automotive TM2 în localitatea Sânpaul”, document supervizat de către Sebastian-Paul Ilea, Managing Director Administrativ al Hirschmann Automotive TM SRL.

”Obiectivul general al investiției îl constituie realizarea unei capacități de producție de energie electrică din sursă regenerabilă cu o putere nominală în invertoare de 0,9 MW, respectiv cu o putere nominală în panouri fotovoltaice de ⁓1,05 MWp, cu amplasamentul în județul Mureș, localitatea Chirileu nr. 1/A”, se precizează în Caietul de sarcini al proiectului ”Instalare centrală electrică fotovoltaică CEF Hirschmann Automotive TM1 în localitatea Chirileu”, document supervizat, de asemenea, de către Sebastian-Paul Ilea.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 6 martie 2024, iar criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preț.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE