Investiție în Educație, la Cristești Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

Investiție în Educație, la Cristești

Conducerea Primăriei Comunei Cristești a demarat, în data de 20 februarie 2024, o licitație estimată la valoarea de 435.455 de lei, fără TVA, pentru achiziționare de dotări în cadrul proiectului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Cristești, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit informațiilor din Caietul de sarcini al licitației, procedura de achiziție publică este grupată în trei loturi, astfel: Lotul 1 – Echipamente TIC săli de clasă și laborator informatică; Lotul 2 – Mobilier săli de clasă; Lotul 3 – Dotări și mobilier Cabinet Psihopedagogic.

”Printre beneficiile investiției se poate aminti îmbunătățirea calității educației, datorită căruia elevii au acces la resurse și instrumente de învățare mai bune, dobândind mai multe cunoștințe. Creșterea motivării și a angajamentului elevilor poate fi atinsă prin crearea unui mediu mai bun, cu condiții de învățare adecvate, astfel sunt mai motivați și angajați în procesul de învățare. Odată cu investiția în dotarea școlilor și grădinițelor, performanța elevilor va crește semnificativ”, se menționează în documentul aprobat de către Kovács Edit (foto), primarul comunei Cristești.

Beneficiarii direcți ai proiectului vor fi 303 de elevi ai Școlii Gimnaziale Cristești, 36 de elevi ai Școlii Primare Vălureni și 28 de preșcolari de la Grădinița cu Program Normal Vălureni.

Investiția este finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5 martie 2024, iar durata contractului va fi de patru luni.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE