Niculae Havrileț a renunțat la OMV Petrom Business
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 844 Vizualizări

Niculae Havrileț a renunțat la OMV Petrom

Niculae Havrileț a renunțat la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom începând cu data 12 februarie 2024, a anunțat compania într-o informare remisă Bursei de Valori București, la începutul săptămânii trecut.

“Urmare a renunțării la mandat, dl. Niculae Havrilet va înceta să mai dețină poziția de membru în Consiliul de Supraveghere și in Comitetul de Audit ale OMV Petrom S.A. începând cu data de 12 februarie 2024, prin urmare această poziție devenind vacanță. Dl. Niculae Havrilet a fost membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom începând cu data de 3 martie 2020”, se arată în informare.

Contactat, expertul mureșean în energie ne-a declarat că a renunțat la mandat datorită numeroaselor proiecte în care este implicat.

Cu o experiență vastă în domeniul energiei, inclusiv un mandat remarcabil ca Secretar de Stat în Ministerul Energiei și Președinte al ANRE, Niculae Havrileț este recunoscut pentru expertiza sa tehnică și pentru contribuția la reformele din sectorul energetic. (L.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE