Caravană de cățărat în mai multe școli mureșene Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 128 Vizualizări

Caravană de cățărat în mai multe școli mureșene

Consilierii județeni au aprobat marți, 27 februarie, într-o ședință extraordinară de lucru, participarea Consiliului Judeţean Mureş la organizarea, desfăşurarea şi finanţarea activităţilor culturale şi sociale de interes public judeţean al căror inițiator nu este autoritatea publică judeţeană.

Pe lista activităților bugetate se află și ”Caravana de cățărat în școli”, eveniment organizat în perioada 18-21 aprilie de către Asociația OutdoorExperience, care va beneficia de o finanțare de 5.000 de lei de la Consiliul Județean Mureș.

”Asociația OutdoorExperience organizează în fapt, un concurs de cățărat, urmare a sporturilor mai puțin conforme cu sporturile obișnuite practicate și predate prin intermediul acestei organizații. Organizatorii doresc să facă mai cunoscute sporturile care pot dezvolta și modela vieți și caractere. Se consideră că arta cățărării de tip boulder ar putea fi cunoscută de mult mai mulți copii. Caravana de cățărat în școli reprezintă o serie de evenimente în cadrul cărora în diverse școli din județul Mureș, panouri mobile de cățărat și oferite serii de cursuri interactive, timp de o săptămână”, se precizează în descrierea evenimentului.

(Redacția / Foto: https://www.freepik.com/ )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE