Home / Sanatate / Spitalul Clinic Județean Mureș angajează infirmieri

Spitalul Clinic Județean Mureș angajează infirmieri

Distribuie

Spitalul Clinic Județean Mureș organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de infirmier/ă, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, după cum urmează: Secția Clinică Medicină Internă – 2 posturi, Secția Clinică Cardologie – 1 post, Secția Clinică Urologie – 2 posturi, Bloc operator I – Chirurgie -2 posturi, Secția Clinică Boli Infecțioase I – 1 post, Bloc Operator IV Ortopedie-Traumatologie – 1 post și Secția Clinică Psihiatrie I – Acuți – 1 post.

Potrivit unui anunț public făcut pe pagina web a instituției, www.spitaljudeteanmures.ro, depunerea dosarelor pentru concurs se face până în data de 1 martie 2024. Afișarea rezultatului selecției dosarelor se va face în data de 5 martie 2024, proba scrisă va avea loc în data de 11 martie 2024, de la ora 10.00, iar interviu se va desfășura în data de 15 martie 2024, de la ora 10.00.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-230.000 sau la sediul instituției din Târgu Mureș, strada Bernády György nr. 6, Serviciul RUNOS, camera 10.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/ro/ )

 

De asemenea, verificati

Rețele de gaz modernizate în 14 localități mureșene

Distribuie Un număr de 20 proiecte de investiții în distribuția de gaze naturale, a căror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.