Cercuri pedagogice la Grădinița LICURICI Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 222 Vizualizări

Cercuri pedagogice la Grădinița LICURICI

Organizarea și susținerea activităților în cadrul Cercurilor Pedagogice desfășurate la Grădinița cu Program Prelungit LICURICI – secția română , Creșa nr. 2 și la Grădinița cu Program Prelungit RÂNDUNICA secția maghiară, desfășurate pe 21 si 14 februarie 2024, au fost o reușită.
S-au abordat două teme „Învățarea prin joc – echilibru sau focalizare, în funcție de nevoile identificate” și “Eu sunt valoros”- Formarea valorilor în educația timpurie prin promovarea programului național de educație pentru valori- “Joc, respect și bucurie” în activitățile zilnice din grădinițe.
Au fost prezentate activități frumoase, valoroase în conținuturi, mijloace de învățare, metode aplicate, toate într-un mediu educational conform nevoilor copiilor preșcolari.
La activități au luat parte și reprezentanți ai Inspectoratului Județean Mures, inspectori pentru educație timpurie, prof. Maria Ramona Gros, prof. Julia Kovács precum și director al Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu” prof. Popa Ioan Cornel.

”Mă bucur pentru ceea ce sunteți, pentru profesionalismul pe care il aduceți in toate evenimentele si activitățile grădinițelor, respectul față de copii, părinți si întreaga echipă din unitate. Succesul este rezultatul unor activități desfășurate cu determinare și suflet. O primăvară minunată cu bucurii si multă sănătate tuturor cadrelor didactice din grădinițele structuri ale Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu” respectiv GPP Albinuța, GPP Licurici, GPP Rândunica”, a transmis Conducerea Școlii Gimnaziale “Liviu Rebreanu”, director adjunct, prof. Alina Vlasa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE